![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kā jau kārtejo reizi, apgāds Zvaigzne ABC (tie paši, kuri izdeva Lielās Mangas Grāmatu) ir pacentusies. Latvijā parādījusies pirmā (vismaz pirmā man zināmā!) latviski tulkotā manga Bizengasta. Nopērkama grāmatnīcās. Lūk info: te Šodien pilnīgi nejauši uzdūros tai un uz mirkli likās, ka kļūstu uz vecumdienām (XD) akla.
![]() ![]() This post has been edited by Kaede: Sep 11 2007, 16:14 -------------------- |
![]() ![]() |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
mmjā. es ilgi lūkojos uz trim mangām līdz izlēmu ņemt tikai "Princesi Ai"
sev par nelaimi/ laimi tieši pēdējā dienas naudas deva tika izdota. mmjā. stunda un pricese Ai bija cauri. ceru,ka viņi visai drīz isdos nākamo, jo internetā es negribu laiku tērēt tai. lai vai kā - domājams principa pēc jānopērk arī šī un warcraft. princips beigsies,kad latviski parādīsies citas normālas mangas lielākā vairumā. *sapņo un aizmieg* -------------------- ~Acchan~ ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:41 |