![]() |
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kā jau kārtejo reizi, apgāds Zvaigzne ABC (tie paši, kuri izdeva Lielās Mangas Grāmatu) ir pacentusies. Latvijā parādījusies pirmā (vismaz pirmā man zināmā!) latviski tulkotā manga Bizengasta. Nopērkama grāmatnīcās. Lūk info: te Šodien pilnīgi nejauši uzdūros tai un uz mirkli likās, ka kļūstu uz vecumdienām (XD) akla.
![]() ![]() This post has been edited by Kaede: Sep 11 2007, 16:14 -------------------- |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
labaak neteeree naudu viduveejam vai sliktaakam krapam, un pasuuti kaut ko normaalaaku, kauch vai angliski tulkotu, ja jau interesee hardprintaa.
pirkt komiksu, taapeec ka tas tiek announceets "pirmaa manga latvijaa" ? BS. taapat kaa pirkt "meernieku laikus", jo "pirmais latvieshu romaans". |
..~Ze-fantast~.. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 20-February 08 From: Cesis ![]() |
labaak neteeree naudu viduveejam vai sliktaakam krapam, un pasuuti kaut ko normaalaaku, kauch vai angliski tulkotu, ja jau interesee hardprintaa. pirkt komiksu, taapeec ka tas tiek announceets "pirmaa manga latvijaa" ? BS. taapat kaa pirkt "meernieku laikus", jo "pirmais latvieshu romaans". taisniiba. pēc "Princeses Ai" varēja saprats, ka latviešu tulkotāji (man vienalga, kas vai kur viņi ir) nav šo to izpratuši pēc izteicieniem. varēja just cauri, ka tur tā nebija. lai gan, nevar jau no otras puses zionāt ko Lova izdomājusi. saprotams, ka pasūtīt ir labāk kā iztikt no tā, ko sniedz lv grāmatnīcas. bet man patīk tava doma. -------------------- ~Acchan~ ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:35 |