![]() |
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Nolēmu izmantot searčus utml...
Lūk ko uzzināju - Apgūt Japāņu valodu (Rīgā) ir iespējams, kā jau daudzi zin, iekš LU Valodu centra un Nordistika.lv Maksas nav šausminošas , cik pēdējais ir dzirdēts ap 30-50ls varbūt cenas ir augstākas, bet priekš šādas iespējas es domāju tas ir lēti ! Ko es vēlos panākt ar šo te tēmu : Ir kāds kurš vēlās kopā ar mani un vēl kādiem cilvēkiem apgūt Japāņu valodu kopā, kā nepazīstamu cilvēku loks, kas var izveidoties par labām paziņām, varbūt druagiem, jo vienam ir nedaudz par maz dūšas... Tas ir aicinājums visiem, jo kopā varam dabūt pietiekami daudz informāciju... ![]() Atsauces ?! -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
nanashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 7-February 08 ![]() |
Enī vei maybe lastguru, tik tiešām ja veidosim paši es vismaz domāju ONLINE BOOK, tad es varu līdz svētdienai sagādāt visu kas vajadzīgs, teiksim, tur Domēnu, Web Server ( paša hostingā ), FTP acess, Pašu saitu ( Kas vilktu uz WikiBooks... smile.gif utml Ev nu come on ! A Wikibooks is fine too, tieshaam Es tieshi pirms kaada laika tur nopubliceeju divas taadas bukletiskas egramatas vienu par Vaacu val. un otru "Vidusskolas biologjijas kurss" ...ja gadiijumaa kaads juutas nekomfortabli ar wikibooks layout konvencijaam, uzbuuves principiem, es vareetu uztaisiit kaut kaadus satvarus/satura raadiitaaju veidnes (lai gan tas viss protams ir ljoti vnk) Jebkuraa gadiijumaa ja jums kaut kur meetaajas apkaart kkaadi japaanju val. materiaali (veelams, latviski, jo lv.wikibooks kontentam jaabuut latviski) tad juus noteikti esat welcome kkur (piemeeram savas lietotaaja lapas smilshu kastee) dump to tekstu. Un kas attiecas uz egramatu nebuushanu uz papiira es domaaju vai pdf versijas (en.wikibooks daudzaam graamataam censhas taadas piegaadaat) gadiijumaa nav pretty much taa kaa print graamatas...? (es jau nezinu man nav printera ![]() This post has been edited by nanashi: Mar 6 2008, 02:30 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 04:17 |