![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm, nu man te vajag nelielu palīdzību no kāda profesionālāka cilvēka kas zin ko darīt ar akvarelēm. Tā kā es pieradu zīmēt ar akrilu, un eksperiments ar akvareli neļoti izdevās..
Nu te būs tas, kas ne ļoti izdevās..nu jā, gomen par kvalitāti, ta ir fotogrāfija, formāts priekš skanera par lielu. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Woot, luv luv guy pics! Reāli smukais pikucis ^^ Man šķiet, ka experiments labi izdevies, un vēl labāk to varētu saredzēt, ja būtu bīīīš labāka quality (jo skenējumu ar original īsti nevar salīdzināt) Man ļoti patīk izteiksmīgās acis (kaoriyukīgas ^^) un matiņi ^^ Kaut kas it kā mazliet traucē sejas kontūrā, bet faktiski ilgi, nikni jāpētī pirms var sākt piesieties. Palieku pie tā, ka smukucis ^^
-------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:20 |