![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE Возможно вы будете возмущены, но замѣчательная въ своемъ нахальствѣ игра «Евгенiй Онѣгинъ» выполнена въ японскомъ жанрѣ visual novel, который мы имѣемъ сомнительное счастiе представлять на россiйскомъ игровомъ рынкѣ. Вполнѣ естественно, что графически игра рѣшена въ стилѣ аниме. Вы, разумѣется, заподозрите насъ въ стремленiи заработать легкихъ денегъ на скандальности и якобы модномъ увлеченiи японской анимацiей. И какъ всегда будете неправы. Lūk tā! Pāris uzskates materiāli - mājaslapa Jevgēnijs- pavērosim romantisko pirsingu.. ![]() Olga un Tatjana ![]() Puškins!!! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
he, dīvaina jums, tautieši, ir izpratne šim topikam.
Principā to taisot vaļā es mēģināju izraisīt vismaz nesaprašanu kā Oneginu var tapināt šāda veida spēlē. Bet tagad man roda saizdomas ka klasiku es viena esmu lasījusi. Man tiešām likās uber-apsurdi gan čari, gan tas kā viņus interpretēja. Well... sh*t happens. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:11 |