![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
Categories: Action, Fantasy, Parallel Universe, Seinen, Swordplay
TV Series, 26 episodes Reizi simts gados ūdens gars ievieto olu cilvēkā, kurš tad kļūst par svētā gara sargu. Šoreiz atbildība gulstas uz Chagum, New Yogo Empire otro princi. Imperators, zēna tēvs, baidoties, ka tas varētu sagraut karaliskās ģimenes prestižu, cenšas dēlu nogalināt. Tomēr otrā imperatore, Chagum māte slepeni lūdz sievietei- bodyguard (piedodiet, nekādīgi nevarēju izdomāt kātam pareizi jāskan latviski ![]() Manuprāt, ļoti laba anime. Izcili uzzīmēta (tie mākoņi ![]() ![]() Tas arī īsumā laikam viss, kopumā varu teikt tikai to labāko. ![]() ![]() This post has been edited by Miyako: Mar 12 2008, 00:14 |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa shis tieshaam ir labu labais fantasy gabals un saliidzinaajums ar juuni kokki ir vietaa.
juuni kokki ir jaareedz, tas tieshaam ir labaakais fantasy anime ko esmu redzeejis, shim es dotu otro vietu. un jaa, animaacijas/muuzikas kvalitaate ir arii ljoti laba EDIT: hmm, man shkjita, ka es jau biju uzrakstiijis recenziju par sho, laikam aizmirsaas. This post has been edited by Sigfa: Mar 13 2008, 10:54 |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
juuni kokki ir jaareedz, tas tieshaam ir labaakais fantasy anime ko esmu redzeejis, shim es dotu otro vietu. Vot tā arī neesmu sapratis kāpēc Juuni Kokuki ir TIK augsts reitings, jo neko tādu ļoti baisi ekstra izcilu tur nesaskatīju vai varbūt arī neatceros kopš 2002, no otras puses, ja neatceros, tas nozīmē, ka itkā drošivien neko arī nesaskatīju.. Ja mēģinam pielasīt kaut ko līdzīgu par fantasy+swords tad, manuprāt, spilgtāks ir, piemēram, Berserk.. a ja vispār fantasy, tad drošivien var nosaukt vēl citus aka Haibane Renmei, Mushishi, Wolf`s Rain vai xxxHolic.. utt Es nesaku, ka šovs ir slikts, bet nevaru saskatīt tur nekā oriģināla, jo piemēram tādu konceptu par bīdīšanos starp kaut kādiem "worldiem" ir redzēta Dual! Parallel Trouble krietni iepriekš.. un varbūt vēl kaut kur citur.. Ko vēl var pateikt, kas Juuni Kokuki ir tāds ko var atcerēties (izņemot varbūt čiksu ar sārtiem matiem)? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:49 |