![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais!
-------------------- |
![]() ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Nu, Piipeeju, dzeru (Lai gan maz un reti) un skatos anime...
jaa... Anime es skatos katru briidi kad man taads ir briivs Ljoti gruuti pavilkt paareejo dziivi, bet esmu gatavs ar to samierinaaties, ja vien man ir anime. ... Jaa, anime IR narkotikas... Pashas labaakaas! |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tador @ Oct 22 2004, 14:40) Nu, Piipeeju, dzeru (Lai gan maz un reti) un skatos anime... jaa... Anime es skatos katru briidi kad man taads ir briivs Ljoti gruuti pavilkt paareejo dziivi, bet esmu gatavs ar to samierinaaties, ja vien man ir anime. ... Jaa, anime IR narkotikas... Pashas labaakaas! Pashas labaakaas un leetaakaas ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:18 |