![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Ievietojos te, jo nezinu vai ir kaada Japanese sausmu filma manaa gaumee.
Proti - nepiedaavaat taas filmas kuraas darbojas kautkaadi psihiski vai veel kautkaadi "cilveeki". Gribu sausmeni ar mistisku piegarshu, ar kaadiem alieniem, galvenais, ka nav tjipa par kautkaadu uzskeerdeeju. Un jo vairaaak paardabiskaa jo labaak. |
![]() ![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
Ringu -> Ringu 2 -> Rasen -> Ringu 0: Baasudei ( tieši tādā secībā - tas nekas ka Rasen ir vecāks par Ringu 2 .. un ja kāda no daļām neiepatīkas tad tālāk nav vērts skatīties ) vēl manuprāt skatāms ( lai arī nekas īpašs ) bija Dark Water ( nebūs maniakālu uzšķērdēju ) kā arī Ju-On daļas tiesa pats vēl neesmu noskatījies...
QUOTE(Outlawz @ Oct 22 2004, 00:23) btw grasoties taisīt Ring 2. Fear comes full circle. http://www.dreamworks.com/trailers/ring2/r..._tsr_qt_640.mov Režisors būšot Hideo Nakata. šodien itkā būtu jāiznāk arī amerikāņu Ju-On: The Grudge versijai ar SMG galvenajā lomā ![]() ![]() ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Saiko @ Oct 22 2004, 12:13) Dark Water ( nebūs maniakālu uzšķērdēju ) Nu ja shitaadas skaitaas, tad The Eye ir ljoti laba (daudz labaaka par Dark Water). Sizhets ir par meiteni, kurai ieoperee citas meitenes acis (vai dalju no aciim), un vinja saak redzeet (pirms tam bija akla). Un tad naak shausmene, sakaraa ar to, ko vinja redz, taa visa skaidrojums, laba viela paardomaam. Filmaa ir arii klasiskie shausmenes elementi - negaidiitaas paraadiishanaas (pie tam augstas klases), skanjas efekti, kas piedod tam visam asumu. Laikam nepareizi izpratu, ko Ray gribeeja pateikt ar "darbojas kautkaadi psihiski vai veel kautkaadi "cilveeki"" - man likaas, ka domaats psihiski speeki, psihiski cilveeki un "cilveeki" = gandriizcilveeki = spoki u.t.t. Ak es muljkjis visu sarezhgjiiju - laikam jau Ray domaaja psihiski = psihie un "cilveeki" = zombiji. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mans domaaja lai sausmenee buutu kaut kaadi sveshie, monstri, alieni, nevis kur viens vecis visus vaac
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:19 |