![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais!
-------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjaa...tā tik tiešām ir atkarība, un smagākos gadījumos pat ar negatīvām sekām
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 22 2004, 15:53) atšķīrībā no alkohola, nevis noārda bet nodarbina "pelēkās šūniņas". Un peec dzershanas visu nakti naakamajaa dienaa naak miegs un es juutos debiils, bet peec anime skatiishanaas tikai naak miegs ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:26 |