![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Ievietojos te, jo nezinu vai ir kaada Japanese sausmu filma manaa gaumee.
Proti - nepiedaavaat taas filmas kuraas darbojas kautkaadi psihiski vai veel kautkaadi "cilveeki". Gribu sausmeni ar mistisku piegarshu, ar kaadiem alieniem, galvenais, ka nav tjipa par kautkaadu uzskeerdeeju. Un jo vairaaak paardabiskaa jo labaak. |
![]() ![]() |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Mmm...vecaa Romero zombiju trilogija...., kas gan var buut labaaks par dziiviem, smadzenu eedosiem mironjiem lielaa kvantumaa....
![]() Veel uz siis pasas nots ieteiktu Evil Dead trilogiju( kaut gan otraa dalja man nepatika). -------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ONIX @ Oct 22 2004, 16:42) Labaak jau buutu vispirms tomeer noskatiities veco Dawn of the Dead pirms kerties klaat pie jaunaas. Es skatiijos veco, tad jauno, tad atkal veco un nesuudzos, bet varbuut, ka skatiities jauno un tikai tad veco ir labaak? ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |