![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Zinu ka jau ir prasīts iepriekš, bet man sarūktina ka daudzas vienkāršas bet mīlīgas un emocionāli pildītas anime, kuras ļoti daudziem, tādiem cilvēkiem kā man (mentaly ill
![]() And so... Meklēju k-ko jaunu vai līzīgu šiem anime, vai arī kādu info ja ir turpinājumi : - Full Metal Panic & The Second Raid + Fumoffu - Erementar Gerad - Angel Sanctuary - Love Hina - Elfen Lied ---- No rakstiem un citu ieteikumiem es jau velku Jap + eng subs šādus anime : - DearS - Code Geass - Lovely Complex - Gantz 1-26 - Ouran High School Host Club Vai ir vēl kādi ieteikumi ? -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nūū.. saraksts būs garš (pēc atmiņas un pilnīgi random (nosaukumi arī pēc atmiņas)):
Kiba - paziņa ieteica, var just, ka shōnen, tomēr gana labs, lai skatītos; Minami-ke - burvīgi, taču pārāk lēni subo; Uchuu no Stellvia - nesen redzēta, izcili seiyū; Blue Drop - man vienkārši ir nosliece uz yuri, taču šito lēni subo, tādēļ skatos raw; Gigantic Formula - mecha veco laiku stilā, nesen noskatījos līdz galam, jo apnika gaidīt uz Lunar, un sameklēju raw; Sayonara Zetsubou Sensei - burvīgs melnais humors, taču subo daudz par lēnu; Clannad - Kyou FTW! \m/ Manabi Straight - tāpat vien uzmetu aci, nedomāju, ka turpināšu; Hayate no Gotoku! - diezgan laba komēdija, turklāt vēl galveno tsundereko dublē Kugimiya Rie (Shana un Louise Franēoise le Blanc de la Valličre); Mai-HiME - vienkārši sagribējās vēlreiz paskatīties atsevišķas epas; Mugen no Ryvius - līdzīgi kā ar Mai-HiME - tik labi, ka pilnīgi skatos vēlreiz; Shakugan no Shana II - ko tur daudz, esmu uz āķa; Gundam OO - jaunākais Gundam; Martian Successor Nadesico - vakar aizsāku - pagaidām ciešami; Great Teacher Onizuka - n-to reizi mēģinu skatīties, taču atkal netieku tālāk par pirmās epas vidu; Goshuushou-sama Ninomiya-kun - sižets ir gatavais margarīns, tomēr pagaidām izskatās gana labi, lai turpinātu nosist ar to savu laiku; Kimikiss Pure Rouge - var skatīties; El Cazador de la Bruja - cerības stars, ka anime industrija vēl nav pazudinājusi patiesi labas lietas; Tekkonkinkreet (šaubos, vai uzrakstīju pareizi) - īpatnēja animācija, taču patiesi laba filma; GitS2: Innocence - kāpēc es šito noskatījos tikai pirms dažām dienām? Ghost Hound - kyaaa~; Higurashi no Naku Koro ni Kai - はう-! おもちかえり! Kodomo no Jikan - tīri aiz intereses - pārāk daudz apdziedāts, lai neuzmestu aci; Bamboo Blade - neslikts humors; Shion no Ou - dažbrīd rada sajūtu, kas atsauc atmiņā Death Note; Kaiji - nose pr0n, anyone? Dragonaut - nezinu pat kas, taču kaut kas mani piesaista šai anime; Majin Tantei Nougami Neuro - šonakt noskatījos, nezinu, vai gribēšu vēl redzēt kaut ko tik stulbu; Dennou Coil - pirms kādas nedēļas pabeidzu - ļoti patika; Genshiken 2 - šonakt pabeidzu - pēdējā epa bija īpaši laba; Tenjou Tenge - it kā nav manā gaumē, tomēr man patika; Kiddy Grade, Kimi ga Nozomu Eien ~Next Season~, Armored Trooper Votoms - Pailsen Files, Macross Frontier - ir uz HDD, bet vēl nav redzeti. Gan jau kaut ko piemirsu, taču, tā kā ik pa laikam izmantoju AOM (tagad gan WebAOM), tad būtībā AniDB mylist saturs par vismaz kādiem 98% atbilst patiesībai (lai gan nevajadzētu paļauties uz to, vai redzēts - vienkārši esmu klientā uzlicis, lai tā pievieno, tādēļ jāskatās pēc tā, vai ir galīgais vērtējums par visu anime - ja tas ir, tad noteikti esmu redzējis no pirmās līdz pēdējai epai). Update: piemirsu par ef - klišejiska, tomēr man patīk. This post has been edited by Niks: Jan 2 2008, 06:20 |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Majin Tantei Nougami Neuro - šonakt noskatījos, nezinu, vai gribēšu vēl redzēt kaut ko tik stulbu; nez, man patīk - absolūts sviests, bet var izsmieties līdz baltām pelītēm ![]() Edit: Nu labi, man patīk manga nevis anime. anime tiešām nerullē. Mangas tēli ir tiešām unikāli - Neuro ir neticami optimistisks, vienmēr smaidošs (man liekas, ka ja mangā viņš vispār ir ar nopietnu seju redzams, tad ļoooti reti - parasti viņa seju rotā šķelmīgs smaids) sadistisks, bet bērnišķīgi dzīvespriecīgs demons - nekā no tās dīvainās, viņam nepiestāvošās melanholijas, kas viņam animē piedēvēta; Yako izmanto mazāko iespēju, lai mēģinātu Neuro atriebties par visām pret viņu vērstajām riebeklībām (kuras gan vienmēr nāk atpakaļ pār viņas galvu) un ne mazākajā mērā neķer kreņķi, ka ar Neuro kkas tiešām varētu atgadīties, pie tam viņa apgalvo, ka kopš viņa pazīst Neuro, nekas vairs viņu nespēj nobiedēt (krīt panikā par katru sīkumu kā animē, īpaši, kad kkas gadās ar Neuro) This post has been edited by Tenma: Jun 7 2008, 15:29 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:08 |