![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Es nedomāju, ka kas tāds reiz notiks, bet laiks nu ir pienācis un pasaule beidzot ir gatava redzēt live action mūviju visu laiku labākajai animei Gonšik Spidji
Ievērojiet detaļas šajā treilerī, ja man neticat. Balta mašīna, balta ķivere, Gonšiks X, jā un vēl tā mazā detaļa, ka nosaukumi ir vienādi. Es domāju, ka šogad vairs nav jēgas filmēt ko citu, jo visus Oskarus tāpat savāks Gonšik Spidji. Salīdzinājumam: Orģinālais mega gabals: http://imdb.com/title/tt0061300/ Jaunais mega gabals: http://imdb.com/title/tt0811080/ -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Nu nez, manisprāt, jūsu abu vēl pat vecāku domās nebija. Tas seriāls tapa 60to beigās.
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu nez, manisprāt, jūsu abu vēl pat vecāku domās nebija. Tas seriāls tapa 60to beigās. Ja mēs ņemam vērā iznākšanas gadus un bērnu prognozes, tad 60ajos man vecāki vēl bija prognozēs.. kur nu vēl es. Bet kad es minēju vvecumu un auditorijas gadu attiecību es biju domājusi to standarta laiku kad Latvijā viņus sāka rādīt sabiedriskajā televīzijā. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:18 |