![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais!
-------------------- |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais! Tas, ka kāds nedzer un nepīpē, nav nekas īpašs, es arī nedzeru un nepīpēju, nu un?Nē, man ar animi noteikti nav tā, kā būtu no narkotikām vai citu atkarību radošu vielu lietošanas. Lasi, skatāmo, interesanto animju vienkārši nav tik daudz, lai tā varētu non-stop skatīties, esmu pārāk izvēlīgs. Un, iespējams, pēc pāris seriālu noskatīšanās, sāks gadīties, ka sižets krustojies ar kādu citu animi vai arī būs pilnīgs tās atgremojums. QUOTE nodarbina "pelēkās šūniņas" ļoti minimāli ![]() QUOTE Anime skatiishanaas pateeree nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu... Nez, 1-2 epizodes dienā ir ~1h. Labāk atpūšos, noskatoties animi nevis izliekot pasjansu, un 1-2 ep ir ~1h un tas nav daudz. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(bypass @ Oct 22 2004, 23:34) QUOTE Anime skatiishanaas pateeree nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu... Nez, 1-2 epizodes dienā ir ~1h. Labāk atpūšos, noskatoties animi nevis izliekot pasjansu, un 1-2 ep ir ~1h un tas nav daudz. Nu jaa, viena stunda dienaa arii nekas nav, bet dalja no mums meedz skatiities daudzas stundas no vietas. Pienjemsim, ka esmu speejiigs nopelniit kaut kur 2 Ls stundaa. 6 stundas anime = 12Ls. Taatad, vienu dienu anime skatiishanaas vietaa straadaajot, var ieguut 12Ls = paaris pacinjas matricu ![]() ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:22 |