![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tātad: Man ir request.
Iedomājieties, ka jums ir pasākums tuvu vai varbūt ne tik tuvu cilvēku lokā. Kādas debīlas vai varbūt nopietnas spēles jūs spēlētu? Any dress-code suggestions? Jebkādi stulbi noteikumi? Der PILNĪGI VISAS idejas! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
taa kaa cilveeki ir dazhaadi, tad nepiesieties visai kompaanijai ar speelju obligaatumu. domaaju, ka atradiisies arii ar taadaam personiibaam, kaa man, kas veelas mieriigi savaa nodabaa atpuusties nevis buut ar speeku ievilktam "sabiedriskoshanaa" / "speelees" / whatever.
|
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
taa kaa cilveeki ir dazhaadi, tad nepiesieties visai kompaanijai ar speelju obligaatumu. domaaju, ka atradiisies arii ar taadaam personiibaam, kaa man, kas veelas mieriigi savaa nodabaa atpuusties nevis buut ar speeku ievilktam "sabiedriskoshanaa" / "speelees" / whatever. Ganjauka ja attiecīgi sadzertos spēlētos uz nebēdu ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:45 |