![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tātad: Man ir request.
Iedomājieties, ka jums ir pasākums tuvu vai varbūt ne tik tuvu cilvēku lokā. Kādas debīlas vai varbūt nopietnas spēles jūs spēlētu? Any dress-code suggestions? Jebkādi stulbi noteikumi? Der PILNĪGI VISAS idejas! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Paldies, shamin, un, paldies, pukkun. Tieši tādus pasākumus es agrāk mēdzu rīkot.
![]() T.i. Visi nolien ziepniekkalnā, daļa tuso dzīvoklī, pārējie visu nakti tuso ārā un arī uz tuvējo kapsētu iet. Shtota... nu jaa, tādi pasākumi ir savā ziņā nūbīgi, taachu bija visai interesanti... jautri. Vismaz uz visiem tā laika pasākumiem bija 7 - 15 cilvēki katrā(vairāk nebija vietas), visi nāca, liekas, visiem patika. Bija daudz smieklu, senāk bija arī visas tās dumās spēles - pudelītes, slabo(sasodīti nežēlīga, karamelei padevās uuber labi) un 7 min paradise... uc. Vispār, tais vecajos labajos laikos visiem bija jautri. Kurš gan ex-Conietis noliegs to. (nu jaa, viss bija forshi liidz es pieļāvu dumju kļūdu, be nuu.. kef. izveidošu citu klubu, kautkad... nē tūlīt.) Tad vēl bija visādas kopistiskās karaoke dziedāšanas, dejošana uc stafi. Tas vien pierāda, ka arī bez alkohola un liela naudas daudzuma var sakarīgi izklaidēties. Nū, nedaudz pastāsīju kā tusojās CO pagātnē, nezinu ai noderēs, bet anyhow, ja interesē tuvāk, ko vēl co-garā var izdarīt, tad PM, negribās velti rakstīt visu to sviestu ko tik nevar sadarīt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |