![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tātad: Man ir request.
Iedomājieties, ka jums ir pasākums tuvu vai varbūt ne tik tuvu cilvēku lokā. Kādas debīlas vai varbūt nopietnas spēles jūs spēlētu? Any dress-code suggestions? Jebkādi stulbi noteikumi? Der PILNĪGI VISAS idejas! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Paldies, shamin, un, paldies, pukkun. Tieši tādus pasākumus es agrāk mēdzu rīkot. ![]() T.i. Visi nolien ziepniekkalnā, daļa tuso dzīvoklī, pārējie visu nakti tuso ārā un arī uz tuvējo kapsētu iet. Shtota... nu jaa, tādi pasākumi ir savā ziņā nūbīgi, taachu bija visai interesanti... jautri. Vismaz uz visiem tā laika pasākumiem bija 7 - 15 cilvēki katrā(vairāk nebija vietas), visi nāca, liekas, visiem patika. Bija daudz smieklu, senāk bija arī visas tās dumās spēles - pudelītes, slabo(sasodīti nežēlīga, karamelei padevās uuber labi) un 7 min paradise... uc. Vispār, tais vecajos labajos laikos visiem bija jautri. Kurš gan ex-Conietis noliegs to. ES noliegšu! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:46 |