![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais!
-------------------- |
![]() ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Nu, Piipeeju, dzeru (Lai gan maz un reti) un skatos anime...
jaa... Anime es skatos katru briidi kad man taads ir briivs Ljoti gruuti pavilkt paareejo dziivi, bet esmu gatavs ar to samierinaaties, ja vien man ir anime. ... Jaa, anime IR narkotikas... Pashas labaakaas! |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tador @ Oct 22 2004, 14:40) Nu, Piipeeju, dzeru (Lai gan maz un reti) un skatos anime... jaa... Anime es skatos katru briidi kad man taads ir briivs Ljoti gruuti pavilkt paareejo dziivi, bet esmu gatavs ar to samierinaaties, ja vien man ir anime. ... Jaa, anime IR narkotikas... Pashas labaakaas! Pashas labaakaas un leetaakaas ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Oct 22 2004, 14:46) Pashas labaakaas un leetaakaas ![]() Nav nemaz tik leetas. Anime skatiishanaas pateeree nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
QUOTE(edg @ Oct 22 2004, 15:54) QUOTE(JurCHiX @ Oct 22 2004, 14:46) Pashas labaakaas un leetaakaas ![]() Nav nemaz tik leetas. Anime skatiishanaas pateeree nenormaali daudz laika, kuru vareetu izmantot, pelnot naudu... Nu to es varu apvienot. Stradaju par adminu salonaa, un tur nu varu kachaat, skatiities anime un par to veel ka tur seezhu naudu pelniit! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:21 |