![]() |
![]() |
Adenaide |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
Ievadvārdi man nekad nav padevušies. Ceru uz saprātīgu kritiku un padomiem, ne tukšām runām un liekvārdību. Un tātad.
* Tulpes ir maģiskas ![]() * Cilvēk, tu esi niecība ![]() * /Paldies jau iepriekš. This post has been edited by Adenaide: Jul 27 2007, 14:55 -------------------- feel the world in |
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man visu laiku pētot šo galeriju rodas jautājums -
kā mēs (pārējie otakieši) varam skaidri zināt, ka fotogrāfijas ir tevis uzņemtas, nevis `Ctrl C; Ctrl V` no tantes google`s vai onkuļa photobucket`a. tā jau bildes ir skaistas un mākslinieciskas, bet tomēr.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
man visu laiku pētot šo galeriju rodas jautājums - kā mēs (pārējie otakieši) varam skaidri zināt, ka fotogrāfijas ir tevis uzņemtas, nevis `Ctrl C; Ctrl V` no tantes google`s vai onkuļa photobucket`a. tā jau bildes ir skaistas un mākslinieciskas, bet tomēr.. Kā mēs (pārējie otakieši) varam skaidri zināt, ka tu esi Asuka, nevis viņas tēvs, vai vispār kāds cits, kas uzlauzis viņas kontu. Tā jau cilvēks liekās īsts, bet tomēr... Nevar zināt, doh. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:48 |