![]() |
![]() |
Adenaide |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
Ievadvārdi man nekad nav padevušies. Ceru uz saprātīgu kritiku un padomiem, ne tukšām runām un liekvārdību. Un tātad.
* Tulpes ir maģiskas ![]() * Cilvēk, tu esi niecība ![]() * /Paldies jau iepriekš. This post has been edited by Adenaide: Jul 27 2007, 14:55 -------------------- feel the world in |
![]() ![]() |
Adenaide |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 14-April 07 From: mākoņpļavā. ![]() |
QUOTE man visu laiku pētot šo galeriju rodas jautājums - kā mēs (pārējie otakieši) varam skaidri zināt, ka fotogrāfijas ir tevis uzņemtas, nevis `Ctrl C; Ctrl V` no tantes google`s vai onkuļa photobucket`a. tā jau bildes ir skaistas un mākslinieciskas, bet tomēr.. Tas bija nejauki. ![]() Asuka, diemžēl neko vairāk par savu GODAVĀRDU, ka tās nudien ir manas, es tev nevaru dot. Varu pastāstīt, kur tās ir uzņemtas, laiku gan es varēšu nosaukt tikai ļoti aptuveni, jo īsti neatceros. Varu izstāstīt, ar kādu kameru fotografēts, cik ilgi es meklēju pareizo rakursu un cik daudz kritikas par tām esmu saņēmusi. Ja tas tev nudien ir vajadzīgs, tad šo informāciju varu tev nosūtīt pa PZ vai publicēt tepat, pavedienā (ja tu paprasīsi). Vēl, protams, tu vari pieprasīt arī galvojumus no lieciniekiem, un arī tos tu vari dabūt, ja ļoti vēlies. Lai nu kā, bet es ceru, ka tu esi vienīgā no otakiešiem, kas man neuzticas, un paldies Kikyou. FuschichO, zirgi man diemžēl ikdienā nav pieejami, lai gan šad tad mēdzu aizbraukt uz Kleistiem. ![]() Edit: varbūt jūs apmulsināja tas, ka es ziemas (pavasara) laikā saliku bildes ar ziedošām samtenēm, taču, kā jau teicu, šeit sen nebiju rādījusies un lielākā daļa no bildēm ir uzņemtas pagājušajā vasarā (izņemot Zilo Dvēselīti, tas ir brand new šopavasar uzņemts ![]() This post has been edited by Adenaide: Apr 6 2008, 22:17 -------------------- feel the world in |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 11:32 |