![]() |
![]() |
Puma |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Shis te puukjis tika uzziimeets kaadaa nu ljoti garlaiciigaa lekcijaa.
Un peecaak nedaudz pielabots Korelii Attached image(s) ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Ipashi nekur neesmu maacijusies, daru to kopsh iemaaciijos ziimuli tureet rokaa.
ziimeeju to kas patiik ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Puma @ Oct 22 2004, 15:22) Ipashi nekur neesmu maacijusies, daru to kopsh iemaaciijos ziimuli tureet rokaa. ziimeeju to kas patiik ![]() es arii taa gribu, tik nekaa man nesanaak. Laikam tur ir jaabuut talantam! ![]() -------------------- |
Puma |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Oct 23 2004, 10:06) QUOTE(Puma @ Oct 22 2004, 15:22) Ipashi nekur neesmu maacijusies, daru to kopsh iemaaciijos ziimuli tureet rokaa. ziimeeju to kas patiik ![]() es arii taa gribu, tik nekaa man nesanaak. Laikam tur ir jaabuut talantam! ![]() Nezinu kaa tur ar taam talantu buushanaam sastaav. ![]() Es uzskatu ka visu nosaka treninjsh - isaak sakot, tas laiks ko tu velti ziimeeshanai. Arii rokai ir sava atminja kura laiku palaikam jaatrenee ![]() Taads nu luuk ir mans viedoklis, gan tev viss izdosies - galvenais nepadodies. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:03 |