![]() |
![]() |
nanashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 7-February 08 ![]() |
...so es tagad meklēju otaku.lv pēc vārdiem "pēc zvana" un neko nevaru atrast... Man liekas ka tā ir manga nevis komikss (šo vārdu striktākajās nozīmēs). Tas nozīmētu tikai to, ka nekam nederīgie latviešu mediji varētu būt pashrociigi uztaisījuši mangu!?
![]() Un rekur ir vinja deviantart, lai nav draugos jaaiet iekshaa: http://aeonseraph.deviantart.com/gallery/#SIA-Draugiem |
![]() ![]() |
nanashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 7-February 08 ![]() |
"Pēc zvana" būtu ļoti izdevies komikss, ja vien tur netrūktu kaut kā ļoti svarīga. Šis svarīgais ir sekss un vardarbība. Katru reizi, kad jau sāk likties, ka tūlīt līs asinis - nekā! Viss lasītprieks sabojāts. Kādai auditorijai tas pasākums domāts... Šis cilvēks runā to, kas ir patiess ^^ Runājot par tēmu man jau nu liels prieks, ka kāds te jaunās paaudzes uzņēmums (draugiem.lv vai sīrups) inovē kaut vai tik tāl ka viņu ražojumu var nosaukt kaut vai par "komiksu" (no otras puses es neko nezinu par teiksim "Dadzi" vai "Kuš" un varbūt man ir nepareizs viedoklis, ka Latvijā tajā jomā nekā nav...), jo beigu beigās sajūsmināties par amerikāņu kultūru nevar līdz laika galam it īpaši tāpēc, ka viņiem tā kultūra (eiropiešu) ir tā pati, kas mums... Jā ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 20:37 |