![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Nosaukums: Soul Eater
![]() Epizodes: 51 Genres: Action, Dark Fantasy, Ecchi, Shounen Producers: BONES, Dentsu, Media Factory, TV Tokyo, Square Enix Apraksts: Lai izveidotu the ultimate human weapon, vajag savākt 99 'cilvēku' un 1 raganas dvēseli. Tāpēc Shinigami Weaponry Vocational School skolnieki, kas specializējas šajā jomā, dara visu, ko spēj, lai šo mērķi sasniegtu. OP: "Resonance" by T.M.Revolution ED: "I Wanna Be" by STANCE PUNKS Eng.Fansub: skatīt šeit Vēl info: official page; aniDB; ANN; MAL Piezīme: acīmredzot šis tiek raidīts divas reizes 1d. un 4d., attiecīgi apgraizītā un neapgraizītā versijā. (lai gan daudz nekas nemainās, tik vien kā pāris bonuss kadri) daži skrīni (1.ep.): Subjektīvs komentārs: ...man patika op? (saprast kā: pagaidām atturēšos ko vairāk komentēt.) This post has been edited by Ginta: Apr 14 2008, 05:53 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Neesmu gan daudz shounen gabalu redzējis, taču šis manās acīs ir ļoti zemu galvenokārt tieši sižeta (trūkuma) dēļ, lai gan bija arī citas lietas, kas man nepatika.
P.S. Vai es tiešām esmu vienīgais, kuru nežēlīgi kaitina galvenās loli seiyuu? This post has been edited by Niks: Apr 14 2008, 16:28 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |