![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Zinu ka jau ir prasīts iepriekš, bet man sarūktina ka daudzas vienkāršas bet mīlīgas un emocionāli pildītas anime, kuras ļoti daudziem, tādiem cilvēkiem kā man (mentaly ill
![]() And so... Meklēju k-ko jaunu vai līzīgu šiem anime, vai arī kādu info ja ir turpinājumi : - Full Metal Panic & The Second Raid + Fumoffu - Erementar Gerad - Angel Sanctuary - Love Hina - Elfen Lied ---- No rakstiem un citu ieteikumiem es jau velku Jap + eng subs šādus anime : - DearS - Code Geass - Lovely Complex - Gantz 1-26 - Ouran High School Host Club Vai ir vēl kādi ieteikumi ? -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
![]() ![]() |
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
Tā cilvēki, lūdzpalīdzat, izmisušā brīdi, esmu pilnīgi mana prātam neaptveramu daudzumu animju noskatījies, un es jau iekš Tokyo Toshokan saita kačāju visu ko varu, bet tā vai tā tur nekas ļoti frš s nav parādīies, varbūt vēļ k-ko var ietiekt ?
-------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Tā cilvēki, lūdzpalīdzat, izmisušā brīdi, esmu pilnīgi mana prātam neaptveramu daudzumu animju noskatījies, un es jau iekš Tokyo Toshokan saita kačāju visu ko varu, bet tā vai tā tur nekas ļoti frš s nav parādīies, varbūt vēļ k-ko var ietiekt ? Visi nedaudz vecāki kulta / must-see gabali ar ir skatīti ? Cowboy Bebop (TV) + movie Knocking on heavens door Trigun Hellsing Berserk Serial expiriments Lain Rurouni Kenshin (105 epas + 2 movie + 2 ovas) GTO - Great Teacher Onizuka Golden Boy Gankutsuou Beck Jin-Roh Black Lagoon (abas sezonas) Azumanga Daiou NHK Samurai Champloo Honey & Clover Last Exile Planetes Paradise Kiss Wolf`s Rain Love Hina FLCL Ergo Proxy Chobits Peace Maker Kurogane Sentou Yousei Yukikaze Battle Programmer Shirase Saishuuheiki Kanojo utt utt (random order)... saukt var bezjēgā bet nu atkarīgs cik kuram ir "neaptveramu daudzumu animju".. Tad protams otra izeja ir skatīties mega garos shovus aka - One Piece, Bleach, Naruto .. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:14 |