![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
Hatenkou yuugi
破天荒遊戯 10 episodes Categories: Comedy, Contemporary Fantasy, Shoujo Jaunu meiteni Rahzel tēvs padzen no mājām, liekot ''apskatīt pasauli''. Tā aizsākas viņas ceļojums kopā ar nejauši sastaptajiem Alzeid, kurš meklē sava tēva slepkavu, un Baroqueheat. Kopumā ļoti aizraujoša anime, ar nepacietību gaidu nākamās sērijas, jo pagaidām, cik zinu, nosubotas tikai 6. Daži screenshots ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mind that wiss sekojošais ir imho:
Kamēr skatījos pirmo epu, visu laiku galvā skanēja aizvien pieaugošs WTF? Sižets pirmajā epā ir... man trūkst vārdu. -Gribi apskatīt pasauli? -ok -Gribi nākt man līdz? -ok -Esmu burve -Tu man esi vienīgā tha end varbūt man kaut kāds kreisais-apgraizītais gabals trāpījies, jo es vienkārši sajutu, kā man muguras smadzenes lēnām sāk bojāties. Bet par varoņiem varu teikt tikai to pašu, ko jūs- viņi ir kruti, nenoliedzami. Tā meitene gan man liekas pārāk pozerīga, bet cinisms ir labs. Tāpēc vēl nedaudz paskatīšos- varbūt iepatiksies. Pagaidām gaišmatis mani saista, viņa dēļ var turpināt. Mana vājība. Jap. Paskatījos trīs sērijas. Tagad jau domāju, ka varētu līdz galam. Ar šo ir kā ar grāmatām- uz vidu paliek interesanti. This post has been edited by FuschichO: Apr 15 2008, 20:00 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |