![]() |
![]() |
tautietis |
![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
Cik zinu tie ir patlaban vienīgie tādi kursi kā kursi japāņu valodā, kas notiek rīgā. tos rīko kulturas akadeemijas nordistikas nodala [informaacija par kursiem klutuuras akadeemijas maajas lapaa] un pasniedzeejs ir kanno kaishiro. te var izlasiit kanno veestuli par kursiem japlv listei. jaa, un butu arii jauki, ja tiem, kam sii lieta patiesi pie sirds soreiz arii pieteiktos, jo ja nesanaaks savaakt pilnu grupu (8 cilveekus), tad kursi nenotiks. veestulee listei ir arii vajadziigaa kontaktinformaacija interesentiem. reklaamas beigas.
-------------------- |
![]() ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Sveiki,
laikam jau es esmu tas, kurš ir kaut cik interesējies un varu pastastīt kaut ko. Jāmaksā ir Ls 50 par 1. semestru (cik es sapratu). Kas ir novērots: elektroniskā pieteikšanās kaut kāda neriktīga ir, mēs ar vienu kolēģi pieteicāmies un man atsūtīja līgumu, bet viņam nē. Savādi. Labāk ir zvanīt pa dīvaino numuru 8221885, kurš man, piemēram, no mobilā griežās, bet no darba centrāles negrib savienoties. Jau grupu savākt neizdosies, kursi it kā sākšoties vēlāk un maksās nedaudz vairāk. Kad samaksāšu un aizstaigāšu līdz LKA - būs vēl info. Mata ne |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 01:57 |