Mana galerija :) |
Mana galerija :) |
thearnis |
Mar 18 2007, 13:21
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 |
Eh beidzot sanjeemos un ielika kaut ko sheit. Nav man skeneris, tapec naacas iztikt ar datoraa radiitiem darbiem. Visi darbi veidoti Paintaa . Ah un Gif'u radiishanai paliigaa njemts primitiivaakais gifmeikeris - Agifed95 . Tad nu luuk - kkas no maniem darbiem:
Šis tik tā, tīri priekam Tālāk seko Gif'i: This post has been edited by thearnis: Mar 20 2007, 00:22 -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
thearnis |
May 15 2008, 21:00
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 |
Lai šī galerija nenoklātos ar putekļiem, šei būs daži pavecāki .... veidojumi
zīmēts nezinu-ko-lai-zīmēju garā: neliela mini-seriāla reklāma mājaslapas ievadlapai: zīmējuma un skenējuma kvalitāte pieklibo, bet nu tomēr ievietoju... vēl kks pavecāks (atverot ir kaut kāda jocīga kvalitāte, bet, kad saglabāju datorā, varēja normāli aplūkot): ai, šis ir pats jaunakais - ne pārāk izdevies Dāvida skicējums ( cerams ka Mikelandželo kapā neapgriezīsies otrādi, šito redzot) krūšu daļa sanāca ļoti plakana, plus vēl tā viņa labā roka nav ieēnota, izstrādāta + vēl daudz kas cits... Vispār, paldies, FuschichO par padomiem, es pirmoreiz dzīvē esmu piespiedis sevi sākt mācīties zīmēt Tnx un pēdējais - 10 min veidojums. Bet, lai nu kā - viens no maniem personīgajiem favorītiem: This post has been edited by thearnis: May 15 2008, 21:05 -------------------- Never met a wise man, if so it's a woman |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:58 |