![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Patīk. Un pateikšu kāpēc. Visupirms, un galvenokārt, tā ir šīs anime atmosfēra. Neierobežots plašums un brīvs lidojums gan anime varonjiem, gan pašam savā galvā. Lieliski animētas gaisa kaujas, te vietā ir vārds "episkas", jo tādas tās tik tiešām ir. Tālāk seko samērā interesants sižets, nekas īpašs, taču neliek ik pa brīdim bīdīt pirkstu uz deniņu pusi un sašutumā bļaut "kāda velna pēc viņi to dara!" vai "kāds stulbums!". Mazliet švakāk ir ar tēliem. abi, cik var noprast, centrālie tēli (Klauss un Lavi/Ravi) netiek īpaši labi atklāti un Klauss var bieži vien kaitināt ar savu vienvirziena domāšanu un rīcību, taču tas nav liels mīnuss. Kā jau tas nereti gadās interesantākie un saistošākie ir nosacītie negatīvie tēli un "otrā plāna" aktieri. Tādi ir Dio un Luciola (visi shounen-ai mīljotāji satraukti ietrīsas) un mehāniķu brigāde, īpaši tas strēlnieks. Anime nobeigums samērā pieklājīgs, vairāk vai mazāk tiek veiksmīgi izlavierēts starp salkanu happy end un skumīgu visu varoņu apmiršanu. Nekādu lielu pārsteigumu, taču arī sačakarēts nekas netiek. Kopumā mans viedoklis ir sekojošs: lielbudžeta episka debesu drāma, kuru var lūrēt bez vecuma un saprāta ierobežojuma.
P.s. bet tās "lidmašīnas" taču atgādina 20-30 gadu formulu bolīdus, vai ne? P.s.s Ā, un vēl. Vienīgā anime, kuru skatoties es biju tuvu tai robežai, lai sāktu nonstopā raudāt ir Grave of the Fireflies. Beigās nudien jau sāku kamolus rīt... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |