![]() |
![]() |
tautietis |
![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
Cik zinu tie ir patlaban vienīgie tādi kursi kā kursi japāņu valodā, kas notiek rīgā. tos rīko kulturas akadeemijas nordistikas nodala [informaacija par kursiem klutuuras akadeemijas maajas lapaa] un pasniedzeejs ir kanno kaishiro. te var izlasiit kanno veestuli par kursiem japlv listei. jaa, un butu arii jauki, ja tiem, kam sii lieta patiesi pie sirds soreiz arii pieteiktos, jo ja nesanaaks savaakt pilnu grupu (8 cilveekus), tad kursi nenotiks. veestulee listei ir arii vajadziigaa kontaktinformaacija interesentiem. reklaamas beigas.
-------------------- |
![]() ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Labrīt,
latvešu burti no mana PC negrib pareizi rakstīties forumā, mēģināšu pierastāku rakstu ;-) Nu nekādi "C" daļā nevar tie kursi skaitīties ![]() gan, ko... Vajadzēja "C" daļā jau laicīgi to Orintalistiku apsvērt... Savādāk: lūdzu pietiekties šeit REAALOS gribetājus mācīties Japāņu valodu. Tas nav LKA vai citadi "tendēts" posts, ļoti privāts raksts un tas arī viss. Ja tur "pareizi" nesanak min. 8 hito, tad var meģināt runāt pa tiešo, lai mūs māca ar vai bez LKA strpniecibas. Un tas arī nav garantēts, neesmu LKA paarstāvis vai pasniedzeijs, tikai potenciālais kursu dalībnieks ar iniciatīvu (kura sodāma ar izpildīšanu). Ziņas par iestādi un pasniedzēju 'is welcome', neesmu lietas kursā un nekā smalkāk nevaru atbildēt. Rakstās šeit tie visi, kuri būtu ar mieru nākt (maksāt) un mācīties. Ja būs pilna minimālā grupa, bet no LKA nekādas jēgas - es atļaušos mēģināt runāt ar pasniedzēju par to lietu. Man domāt: runa varēu būt par novembri-februāri, 2x nedēļā un ap 1900-2100 laikā. Palabojiet, ja kas. Ja kāds jau ir ko līdzīgu uzsācis - lūgums ziņot jau laicīgi. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 02:19 |