![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Mans favoriits no jaunaa anime klaasta. Iisumaa shii anime ir par klasisko muuziku, kuras savdabiigajaa pasaulee ieiet jauni cilveeki kas studee muuzikas kolezhdaa. Story ir maigi nepiesiespiesti intresants ir labs humorinsh, jauka romances liinija un visam paari klasiskaa muuzika, kas mani ne visai liela shaa zhanra cieniitaaju rada velmi varbuut paklausiities kaadu simfoniju. Pagaidaam liekaas must seen gabals redzees kaa buus taalaak.
![]() http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4691 http://a.scarywater.net/c1anime/ boxtorrentu A-Keep 1-11 & HG-F 12-23 batch -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Anime neskatījos, bet live action gan. Bez subiem, jo par vēlu, kad jau tos atradu. Šo to gan jau nesapratu, but visādus prikolus & galveno jēgu nav grūti saprast pat tādam, kas no japāņu valodas ņi-bum-bum. Tā kā live action līdz šim neesmu skatījusies, nelielu šoku sākumā izraisīja aktieru pārspīlētās emocijas anime-like kustības un so on, bet ar otro epu pieradu un rēcu par daudz ko līdz asarām. Esmu viens no tiem laimīgajiem cilvēkiem, kuriem mājās klavieres. Tas nekas, ka sūdīgas. Jau pēc Piano no Mori sāku pastiprināti kačāt skilu, bet nu pēc šitā sirdi plosošā (pozitīvā nozīmē) gabala, vismaz 2 h katru dienu ^^
Bet tas arī uzdzina depresiju, kad sapratu, ka pirksti pa tizlu un pa īsu ![]() *starting to devour da anime* This post has been edited by FuschichO: May 22 2008, 18:54 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |