![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Esmu daudz meetaajies pa pasauli (netaa) un vispaareeji noveerojis, ka "Last exile" ir ljoti iipatneejs taadaa zinjaa ka patiik/nepatiik vienliidziigam skaitam cilveeku. Es gan dommaju, ka tie, kam nepatiik vienkaarshi nesaprot, bet nu lai jau paliek.
Vaardu sakot, gribeetos dzirdeet juusu domas. P.S. Manas ir visaugstaakaas - es raudaaju... |
![]() ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
nu ko izskataas, ka ShinChan visu jau ir paspeejis uzskaitiit...
![]() lielisks piedziivojumu anime paarstaavis... veel tikai jaapiebilst par ljoti labo grafiku. A par tiem teeliem taa ir kaa ir. Iespeejams, ka otraa plaana teeli ir "neparastaaki" un labaak paliek atminjaa (piem Dio), nav jau teikts, ka galvenajiem varonjiem jaabuut "visiespaidiigaakajiem" (parastajam mirstiigajam taa ir vieglaak iejusties jamo "aadaa" un piedziivojumos ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:50 |