![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sensui Sukai |
![]()
|
Unregistered ![]() |
I'm new here, i speak english and i can't read or understand most of your posts for some reasons..
![]() This is a very NICE forum with GREAT pictures!! uh.. nice to meet you all |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Taka @ Oct 25 2004, 09:49) Mani aizkustina tavs naivums. Viņš te ielīda ar skaidru mērķi - smukas bildītes un anime mūzika, proti haļavu meklēt. Te neviena downloada nav, ja bildes neskaitam. Un bāc, nu cik ļoti bērna prātā ir jābūt ar šito ideju "es gribu draudzēties ar visiem anime faniem". Apžēliņ, nekāda laika nepietiks ar visiem sarakstīties pat ja klabinās taustiņus 24/7 ![]() Kāds tur naivums ![]() Un man prātā nav nācis draudzēties ar visiem anime faniem visā plašajā pasaulē, vienkārši es pirms laika ne uz vienu neskatos ar aizspriedumiem un aizdomām. ja būs idiots, tad laika gaitā pats sevi apliecinās, taču kāpēc kādu noķengāt pirms tas ir noticis. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |