![]() |
![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Tātad .. khm .. rakstu šeit pirmoreiz .
Ceru uz sadarbību/atsaucību . Jau iepriekš - sankyou *bow* Tja , nav gluži manga , bet pie tā ar laiku piestrādāšu ![]() Enjoy * ![]() rudens noskaņa limboreta-chan we are a growing crop dying from the inside agony scene Un vēlreiz - paldies . -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
sveiciens , mīļie otakieši !!
mmm .. tiiiik sen nav postots *dikti dikti nokaunas* T_T Tenma - paldies , paldies . Raiu man ar liekas mīlīgs ![]() FuschichO - paldies ( par support un vispār ^-^ ) dīvainā kārtā laikam jāvelk paralēles starp to , cik man garlaicīgi mēdz būt un to , cik dīvaini sanāk mani jaukie radījumi ( hmm ) tiešām jāpiekrīt tam , ka tie noteikti kkur eksistē, ja jau viens cilvēks (vai pat daudzi) ar savu prātu spēj tos aptvert .. tad jau tie nav neiespējami krīčeri ![]() laabii, laiks ķerties pie lietas ![]() ![]() mmhmhm, tā kā kibernētiskais miegs ![]() ![]() swallowed by darkness - tumsas aprītā .. tā laikam sanāk ![]() un kkas tematisks : ![]() kaisou - the seaweed warrior ![]() lai visiem jauks vasaras iesākums ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:16 |