![]() |
![]() |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Situācija ir tāda: man vienai paziņai ir vēlme iepazīties ar anime
![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
IronSoul |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 117 Joined: 22-November 07 From: Riga, Salu tilts ![]() |
Tas gan ir smags jautājums
![]() Pirmais iespaids ir svarīgs ![]() ![]() Ja patīk mašīnes es ieteiktu Initial D ja patīk mistērija tad Monster Ja romantika un muzika tad Nodame Cantabile Ja patīk spraigas pasakas tad Seirei no Moribito Ja patīk mūzika, romantika un traģēdija tad notiekt Nana Romantika un traģēdij ar superīgu bildi un skatiem 5cm Per Second Asinis, gangsteri un plots ka mute atkarās un ciet neīt Baccano! Es darītu tā rādītu popularako anime AMV's iekš youtub'a, tad skatītos viņas reakciju un viegli varētu atšifrēt kuru ta viņai skatīt. Personīgi pats tā daru kad viss ir noskatīts ![]() ![]() This post has been edited by IronSoul: Jun 5 2008, 07:43 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:06 |