![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nosaukums oriģinālvalodā: 隠の王
Nosaukums romaji: Nabari no Ou Tips: TV seriāls Žanri: action, fantasy, shounen AniDB.net: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5630 ---------------------- Pagaidām ir jau bijušas dažas nesliktas anime šajā sezonā, taču šī ir pirmā, kas man lika nobļauties: "OMG, WIN!11!" Protams, varētu jau pamuldēt par to, ka ir neslikta animācijas kvalitāte un pieklājigas tuvcīņas, turklāt arī tēma - nindzjas - ir gana neordināra + galvenā varoņa (ievērojiet dzimti) seiyuu ir Kugimiya Rie, un nākamā epā vajadzētu beidzot parādīties blondajai tsundereko, tomēr iemesls, kādēļ šī anime satur vismaz mazliet WIN, ir daudz.. ahem.. "interesantāks": ![]() ![]() ![]() Protams, šis nav vienīgais shounen ai joks, taču, IMO, labākais pirmajā epā. P.S. Animeblog.lv šo laikam var uzskatīt par atlūgumu - gomen, bet man tomēr labāk patīk forums. This post has been edited by Niks: Apr 7 2008, 22:57 |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
... btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^; ir kaind of līdzīgi ne? ;D tā starpcitu 9-tā epa vēl nav parādījusies par līdzīgām nemāku spriest ... tb ir vienīgi ne mūsu laikos un ir krietni asiņainas bez kawaii momenta ![]() Piemēram Basilisk -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
... btw... vai var jau kkur dabūt 9o sēriju ar subiem? ^^; 9-tā epa vēl nav parādījusies kā jau iepriekš tika minēts, ir gan. jau biju novilkusi, žēl, baigi gribējās redzēt, bet bez subiem es daudz ko arī nesaprastu,so īpašas jēgas skatīties nav. This post has been edited by Misa: Jun 6 2008, 10:03 -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |