![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
čau. :]
caru, ka neviens mani nesitīs, ka uztaisu jauni diskusiju tikai vienai dziesmai. ![]() vnk tik nežēlīgi iepatikās. ^^^ Neko daudz par grupu - Pierrot - nezinu.. vispār infō nemeklējas nekādīgi. Āa nu grupa ir kopš 1995. gada, bet šaubos vai vel pastāv. xD Dziesma ir starp JPop un JRock. Gribēju padalīties ar sajūsmu - http://www.youtube.com/watch?v=5hqMLlZFdTQ vismas līdz 1:30 noskataties un paklausaties. :] tās kustības foršas, tam čalītim kas dzied. ![]() man ļōti patīk. ^^ ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
kāpēc nemeklējās, ja pati mis wiki kaut ko zin? nedaudz
nu jā, Yuuyami Suicide viena no manām mīļākajām viņu dziesmām, kaut arī esmu tikai dažas dzirdējusi. un, jā klips arī jauks. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 10:31 |