![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Visnotalj interesanti, ka tikai divi cilveeki sarunaajas un liek iekshaa bildes Sheit bet daudzi citi tik kautriigi paskataas un neko nesaka...
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 11:04) ![]() Katram sava gaume, ko tur spriest.. un tas ka cilvēki neposto.. Sigfa pareizi teica- ta sadaļa ir domata apskatai, un ja ir velēšanās, tad var iepostot, bet pamatuzdevums tomēr ir - apskate. Yume-chan, tavs "slima zirga murgs" ir vienskaitļa formā - un parādījas var teikt pēc "maniem" postiem ![]() Atpaķaļ pie tēmas. Es tikkai gribēju teikt ka daudzus cilvēkus uzbudina netikkai cilvēka ķermenis - respektīvi tas var būt jebkas. Un tas ka kaads/a te uzreiz saak cilaat nevesela zirdzinja sapniishus, man izraisa histeeriskus smieklus - Pikaso tach taadaa gadiijumaa ir paarpiipeejis jeegu ar marihuaanu(hashishu), paarshnaucies meskaliinu(LSD) , nu kaa var cilveeks plaknee izpaust kubisma ideju pietam, bet redz ka var un to pat atziist par maakslu. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 25 2004, 10:47) Mēs te gvelžam visādas stulbas idejas par dvēselēm - bet cilvēka būtību var arī paarvedot vieniniekos un nullītēs. Notici man agri vai vēlu pilnīgs AI tiks radīts un viņš absolūti ne ar ko neatškirsies no cilvēcības idejiskā principa, starpība būs tikkai materiālajā uzbūvē. Un kur ir teikts ka "ogļūdenraža savienojumi"(mēs) ir labaāki par metāliskajiem savienojumiem (AI). Protams, tiks radiits, bet ne metaalisks. Ar elektrons-pa-metaalu informaacijas paarneses un apstraades principiem nav iespeejams uzbuuveet AI. Tas nav pieraadiits un tik driiz arii netiks, un man pat nav pamata taa uzkskatiit, bet peec 50 gadiem tu to piemineesi, ka metaalaa infromaacijas paarneses zinaamo probleemu (siltums, aatrums un pats galvenais - probleemu ar atronomiski daudzo savienojumu (kaa smadzenees) izveidoshanu) deelj tas vienkaarshi nav reaali. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |