![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 25 2004, 16:37) Es, iespeejams, esmu viens no retajiem cilveekiem, kas ir speejiigs (fiziski un gariigi) sajukt praataa. Ak tu, Svētās Šausmas! ![]() ![]() Tas ko es biju domājis ar prātā jukšanu bija nedaudz kas cits. šādas filmas un audiovizuālā informācija vispār var deformēt cilvēka uztveri un ar laiku nogulsnēties zemapziņā. tev liekas, ka viss ir čikeniekā, bet pēkšņi tavs prāts sāk izstrādāt dīvainas lietas. Piemēram, sāc pēc sava prāta interpretēt "labā" un "ļaunā" jēdzienus, protams, teiksiet, ka tas viss ir subjektīvi traktējams, taču ir sabiedībā absolūtās normas, kuras pārkāpjot cilvēks vairs nav uzskatāms par cilvēku (skat. ar pedofīliju saistītos tekstus). šādas pārmaiņas cilvēkos norisinās lēni, tu vairāk runāji par apzinātu sevis novešanu līdz tādam stāvoklim, taču es vairāk runāju par ilgtermiņa procesu, kurā cilvēks ķieģeli pēc ķieģeļa drupina savu veselo saprātu (sienu, kas liek viņam rīkoties "prātīgi"). Kas notiek, kad "sienas" vairs nav? Skatieties filmās ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 25 2004, 17:08) QUOTE(edg @ Oct 25 2004, 16:37) Es, iespeejams, esmu viens no retajiem cilveekiem, kas ir speejiigs (fiziski un gariigi) sajukt praataa. Ak tu, Svētās Šausmas! ![]() ![]() Tas ko es biju domājis ar prātā jukšanu bija nedaudz kas cits. šādas filmas un audiovizuālā informācija vispār var deformēt cilvēka uztveri un ar laiku nogulsnēties zemapziņā. tev liekas, ka viss ir čikeniekā, bet pēkšņi tavs prāts sāk izstrādāt dīvainas lietas. Piemēram, sāc pēc sava prāta interpretēt "labā" un "ļaunā" jēdzienus, protams, teiksiet, ka tas viss ir subjektīvi traktējams, taču ir sabiedībā absolūtās normas, kuras pārkāpjot cilvēks vairs nav uzskatāms par cilvēku (skat. ar pedofīliju saistītos tekstus). šādas pārmaiņas cilvēkos norisinās lēni, tu vairāk runāji par apzinātu sevis novešanu līdz tādam stāvoklim, taču es vairāk runāju par ilgtermiņa procesu, kurā cilvēks ķieģeli pēc ķieģeļa drupina savu veselo saprātu (sienu, kas liek viņam rīkoties "prātīgi"). Kas notiek, kad "sienas" vairs nav? Skatieties filmās ![]() Vispaar es maaciijos diferenciaalvienaadojums un peec tam analiitisko gjeometriju, bet ne jau tas ir svariigi, ko es maaciijos, un kaados apjomos/stundaa es meegjinaaju lietas izkost (perfekti izprast). Svariigi ir tas, ka tik ljoti maaciijies es nebiju nekad. Es kopsh 6. klases biju paargaajis uz haljavas dziishanu savas domineejoshaas iipashiibas - slinkuma, deelj, bet tagad, studeejot, kaut kaa juutu, ka neiet taa lieta krastaa. Ieprieksheejaa semestrii es visu laiku slinkoju un dzinu haljavu (kas ir mana tipiskaa nodarboshanaas), bet, taa kaa gribeeju palikt budzhetaa, sesija bija nenormaals murgs (atcereesimies anekdoti par studentu elli...). Shoreiz esmu noleemis nodoties pilniibaa maaciibaam, paarvareet slinkumu, paarvareet anime skatiishanaas, dzershanaas tieksmes un varbuut galu galaa pat dabuut stipendiju (jo man ljoti gribas eest...). Vispaar es maacos 3 iemeslu deelj: 1. Lai paarvareetu savu nenormaalo slinkumu (pietiek pieredzes paziit cilveekus, kuriem tas nav izdevies...), un kljuut apziniigam, lai buutu speeciigs konkurents darba tirguu, un pelniitu attieciigu samaksu, par ko var attieciigi dziivot. 2. Lai tiktu pie stipendijas. Mans finansiaalais staavoklis breec peec naudas katru reizi, kad es ieeju veikalaa un gribu nopirkt kaut ko garshiigu, nevis atkal to pashu... 3. Lai izbeegtu no briesmiigas sesijas. Droshi vien var ieveerot, ka es meegjinu paarveersties par peleekaas masas sastaavdalju, ko man piespiezh dariit fakts, ka gribu naudu, un man nepatiik riskeet, kljuustot par maakslienieku vai kaut kaada veida avantuuristu ar nenoteiktiem ienaakumiem... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 00:16 |