![]() |
![]() |
Selene () |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-June 08 ![]() |
Es dzgan cītīgi lasīju topiku par to,kur var mācīties Japāņu valodu,un kā katrs vēlas mācīties,meklē iespējas vai kā jau mācās.
Nu tad,tākā topiks dzgan sens,gribējās jautāta kā Jums visiem ir veicies? :] Kādu veidu izvelējāties? Cik tālu esat tikuši [piem,.kursi,skolas] ? Kādi ieteikumi citiem? ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
mācos jau otro gadu rīgas kultūru vidusskolā.
Neko īpaši jaunu neesmu iemācījusies, varbūt vienīgais kā pareizi jāveido teikumi. man skolotāja vislaik brauc virsū, ka nelietoju -san un -kun utt. sapratu, ka japāņi ir šausmīgi divkoši un ķēmi. well, jā, anime lietotā valoda ir visai maz saistīta ar dzīvē lietojamo japāņu valodu. vienīgais skatoties anime var apgūt dažādus vārdiņus, kas vēlāk noder. Lai gan, ja runājam godīgi, tad ķīniešu valodā es varu pateikt vairāk, kā japāņu valodā. XD ķīniešu valodu arī apgūstu rīgas kultūru vidusskolā. Un vispār ķīniešu valoda ir 3 reiz stilīgāka. Nav tik sasodīti ķēmīga un sadalīta kategorijās, nav izdalīts, kā jārunā ar augstākstāvošiem, kā ar zemākstāvošiem, kā ar vienlīdzīgiem, kā ar draugiem un kā ar ģimeni. Nav divkosīgākas valodas par japāņu valodu. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:57 |