IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vampire Knight...
hinatara
post May 31 2008, 19:28
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

Vai kāds nezin, kur var nolādēt jaunākās Vampie Knight episodes?

Es šodien nonācu samērā lielā šokā, jo parasti tās lādēju no veoh.com, bet tagad tas vairs nav pieejams Latvijā nezināmu iesmeslu dēļ...

Torrenti man neder, kā arī lieli faili, jo man ir Triatel bezvadu internets, kas neatļauj torrentus un dc++, turklāt mans download limits mēnesī ir 5 GB....

Lūdzu izlīdziet...

Vai kāds nezina, kas īsti netika ar veoh.com?

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Niks
post Jun 24 2008, 14:34
Post #2

Lira member

Group: Chuunin

http://cccp-project.net/download.php?type=cccp <--- es gan tiešām nespēju noticēt, ka tev jau nav kāds Matroska splitter, bet whatever, šitam vajadzētu atrisināt visas problēmas.
AVI ir vecs, ja atmiņa neviļ, nestandartizēts formāts, kas ticis labi daudz čakarēts, tā kā būtu pēdējais laiks ļaut šamam dusēt outernetā un pašiem lietot Matroska.
Protams, Gunparade Orchestra es skatījos ar zemas kvalitātes ķīniešu subiem, Gigantic Formula pabeidzu ar raw'iem, un Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen attēla kvalitāte bija daudz sliktāka nekā animēm, kuru es enkodēju savam mobilajam, tomēr es tā es rīkojos tikai tad, kad nav alternatīvu, šajā gadījumā ievērojami augstākas kvalitātes relīzes ir burtiski rokas stiepiena attālumā. Kā jau teicu, ja daudziem te ir līdzīgas problēmas, jo, cik saprotu, daudze te anime skatās YouTube un tādos, tad varbūt varam kā līdzēt. Galu galā jau man vien uz HDD ir vairāk nekā 0,5 TB anime, un, ja sazinās ar mani personīgi, varu nosūtīt arī kaut ko no tiem 200+ GB, kas man ir uz DVD, taču es tiešām nevēlos būt vienīgais, kas citiem dod anime, jo tas varētu pievērt pārāk lielu uzmanību, turklāt man up ir tikai aptuveni 1 Mbps, tātad daudzus cilvēkus es nodrošināt nevaru. Ja ir kāds ar pieklājīga lieluma kolekciju un tehniskām zināšanām, kurš vēlas piedalīties, tad sūtiet PM. Patlaban ir doma par kāda vietēja IRC kanāla izveidi, taču varbūt labāk izmantot FTP vai pat HTTP, jo, cik var saprast, dažiem anime gribētājiem ir ļoti ierobežotas iespējas.

This post has been edited by Niks: Jun 24 2008, 14:59
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 11:04