![]() |
![]() |
nanashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 7-February 08 ![]() |
...so es tagad meklēju otaku.lv pēc vārdiem "pēc zvana" un neko nevaru atrast... Man liekas ka tā ir manga nevis komikss (šo vārdu striktākajās nozīmēs). Tas nozīmētu tikai to, ka nekam nederīgie latviešu mediji varētu būt pashrociigi uztaisījuši mangu!?
![]() Un rekur ir vinja deviantart, lai nav draugos jaaiet iekshaa: http://aeonseraph.deviantart.com/gallery/#SIA-Draugiem |
![]() ![]() |
nanashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 7-February 08 ![]() |
"Pēc zvana" tagad oficiāli ir doujins!
Vecas ziņas jau, bet sagadīšanās pēc es came across referencei uz Uraharu Kisuki tajā "Pēc zvana" ![]() Es viņu nelasu tāpēc man nav ne jausmas kā viņu sauc, etc., bet viņš ir seksuāls noziedzinieks spriežot pēc šīs lapas *spiedz kā fangirl* Es jau domāju kāds milzīgs sarkasms uztaisīt Uraharu Kisuki (100% pure smex) par seksuālu noziedzinieku priekš teenage meitenēm, aka, katra teenage meitene gribētu, nū... _ievietot kkādu seksuālu aktu šeit_ Un viņam tiešām piestāv kepons! Mani īstenībā tiešām nomāc neziņa par autora reasoning šādai Uraharas adaptācijai, nu ja tas ir sarkasms/ironija tad viņš ir gjēnijs. ^V^' (lj ikonas autors sviesta cibas useris jebemots un kā "Pēc zvana" varoni identificēja sviesta cibas uzeris eto_silo vai eto_sila (man visu laiku jūk ^^')) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 20:38 |