![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 25 2004, 16:37) Es, iespeejams, esmu viens no retajiem cilveekiem, kas ir speejiigs (fiziski un gariigi) sajukt praataa. Ak tu, Svētās Šausmas! ![]() ![]() Tas ko es biju domājis ar prātā jukšanu bija nedaudz kas cits. šādas filmas un audiovizuālā informācija vispār var deformēt cilvēka uztveri un ar laiku nogulsnēties zemapziņā. tev liekas, ka viss ir čikeniekā, bet pēkšņi tavs prāts sāk izstrādāt dīvainas lietas. Piemēram, sāc pēc sava prāta interpretēt "labā" un "ļaunā" jēdzienus, protams, teiksiet, ka tas viss ir subjektīvi traktējams, taču ir sabiedībā absolūtās normas, kuras pārkāpjot cilvēks vairs nav uzskatāms par cilvēku (skat. ar pedofīliju saistītos tekstus). šādas pārmaiņas cilvēkos norisinās lēni, tu vairāk runāji par apzinātu sevis novešanu līdz tādam stāvoklim, taču es vairāk runāju par ilgtermiņa procesu, kurā cilvēks ķieģeli pēc ķieģeļa drupina savu veselo saprātu (sienu, kas liek viņam rīkoties "prātīgi"). Kas notiek, kad "sienas" vairs nav? Skatieties filmās ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha, Shin-chan. Ja to visu apvienotu to varētu nodēvēt par ( nē, es nepieminēšu nabaga slimo zirgu) .. varētu Dantes "Elle" pievienot vēl vienu apli, kur mācītos citēt un izprast jūsu rakstus. Tikai nez par kādiem grēkiem, es nevaru iedomāties grēku par kuru sodītu tik gargi.
Bet īstenība, es te bīs psiholoģiju atminējos, cilvēki, kas jums reālā nav ar ko palamāties par dzīvi? Rodas tāds iespaids, jo tiklīdz jūs tiekat pie atbilstoša fakta tas tiek iztirzāts tā, ka pāri paliek tikai pieturzīmes. Nez, jums pašiem galvas nesāp no domu pārpilnības... mana psiholoģijas "skolotāja" kādreiz teica ka es esot apveltīta ar radošo ģenialitāti, jo varu bezgalīgi runāt un strīdēties par jebkuru tēmu... draugi.. jūs esat reizes 10 ģeniālāki par mani.. Viss gods. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 July 2025 - 00:01 |