![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Hm. Par cik anime festivaals ir jau shonedeelj, izdomaaju ka kautkas jaaieposto, lai zinaatu cik lielu kritiku var gaidiit ![]() ![]() To ka visi shajaa forumaa ziimee labaak par mani apzinos ![]() ![]() Pavirshi ziimeets/pavirshi kraasots Adobe Photoshop 7.0, ziimeets ar tabletu (juhuu man tagad ar taads ir ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm..man patīk ka ir krāsots. Tiešām smuks krāsu salikums, bet zini kas uzreiz acīs krīt.. task ka līnijas nav tīras, tas ir, līdzenas, bet gan no pāris sastāvošas. Un vēl, proporcijas.. biš' klibo. ( laikam tev mans niķis piemeties) Nez, laikam vēl man liekas seja pa tikšu.. kautkā.. maz izstrādāta.
Bet es labāk klusēšu, jo man kauns par sevi, tā kā es nekā pēdējo 2 nedēlu laikā neesmu uzzīmējusi. -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 25 2004, 22:25) Hmm..man patīk ka ir krāsots. Tiešām smuks krāsu salikums, bet zini kas uzreiz acīs krīt.. task ka līnijas nav tīras, tas ir, līdzenas, bet gan no pāris sastāvošas. Un vēl, proporcijas.. biš' klibo. ( laikam tev mans niķis piemeties) Nez, laikam vēl man liekas seja pa tikšu.. kautkā.. maz izstrādāta. Bet es labāk klusēšu, jo man kauns par sevi, tā kā es nekā pēdējo 2 nedēlu laikā neesmu uzzīmējusi. BAKA YARO! khmm... detalju truukums shkjiet tieshi ljoti patiikama ieziime un proporcijas shkjiet tiiri interesantas kas kopumaa veido visnotalj kawaii effektu. tikai par liinijaam Tev piekriitu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:42 |