![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es ar izdomāju uztaisīt savu galeriju.
un tātad 1) es zīmēju kā māku 2)zīmēju ļoti reti 3)es esmu slinka, tāpēc zīmējumus nemēdzu krāsot un ēnot ![]() lūk viens zīmējums: ![]() This post has been edited by Patachan: Aug 9 2008, 10:58 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
visi zīmē kā māk.
meitene - deguns par mazu un par zemu. (arī anime stila zīmējumos deguna līnija ir garāka).mute arī ir par mazu un tā ir neizteiksmīga. meitenes kreisajai rokai ir seši pirksti, bet ja tomēr nav, tad īkšķis ir nepareizi (fiziski neiespējami) uzzīmēts. puiša kakls ir par īsu,masīvu un platu. mati ir bezformīgi. darbā gandrīz vispār nav ēnojuma, krāsojuma un sīko detaļu. materiāls zīmēšanai ir labs, bet ja tu nevēlies zīmēt, tad nu mēs tev palīdzēt nevaram. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:49 |