![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es ar izdomāju uztaisīt savu galeriju.
un tātad 1) es zīmēju kā māku 2)zīmēju ļoti reti 3)es esmu slinka, tāpēc zīmējumus nemēdzu krāsot un ēnot ![]() lūk viens zīmējums: ![]() This post has been edited by Patachan: Aug 9 2008, 10:58 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hmm sarkanais autobuss man nav un nekad arii nevarees buut! paldies dievam...
patachan es taa arii dariiju- ja nebija nekaa laba ko pateikt tad neteicu neko, aciimredzot cilveeki manu laipniibu notureejushi par vaajiibu. therefore I dont give a s***! -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
...ja nebija nekaa laba ko pateikt tad neteicu neko... Nu tad dari tā arī tgd, ja tu nevari neko labu par citu cilvēku darbiem pateikt, tad savaldi savas rokas, lai viņas atkal nesaspiestu uz klaviatūras tādu burtu kobinācijas,no kuriem izveidojas nelaipni vārdi, un pēc tam no šiem vārdiem teikumi,kuri kaut nedaudz aizskar otru cilvēku. un ja šie teikumi ir tava laipnība, tad..tad.. cilvēki noteikti to pārpratīs. This post has been edited by Patachan: Jul 12 2008, 18:29 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:47 |