![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es ar izdomāju uztaisīt savu galeriju.
un tātad 1) es zīmēju kā māku 2)zīmēju ļoti reti 3)es esmu slinka, tāpēc zīmējumus nemēdzu krāsot un ēnot ![]() lūk viens zīmējums: ![]() This post has been edited by Patachan: Aug 9 2008, 10:58 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
ahh, pata-chan, man patīk progresiņš taviem darbiem. jo es tagad atceros tos vecos darbus, kurus tu rādīji un jā, šitie divi ir labāki. man ir dažas meičas, ko zīmēji kaut kādās manās kladēs. XD tev vajag vienkārši VAIRĀK pazīmēt.. paskatīties proporcijas un tml.
eu, nākamreiz, kad atbrauksi, zin ko tu darīsi? ZĪMĒSI. vot tā. naktī, līdz rītam, klausoties radio NABA un skatoties, kā Shatako pa miegiem runā. un tad saskanēsi, lai tauta saka neviltotos labos vārdus. un nepievērs cowkilleram uzmanību.. XD ir tādi kadri, kurus vienkārši LEMTS ignorēt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:45 |