![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es ar izdomāju uztaisīt savu galeriju.
un tātad 1) es zīmēju kā māku 2)zīmēju ļoti reti 3)es esmu slinka, tāpēc zīmējumus nemēdzu krāsot un ēnot ![]() lūk viens zīmējums: ![]() This post has been edited by Patachan: Aug 9 2008, 10:58 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
jā, jā, jā, rūnājat vien par manu runājošo miegu. jums vienkārši skauž, ka jums nav runājošais miegs. XDDD
patrīc, jā, progresiņš ir, ir. taij meičai tāds neliels uzsistā žokļa misēklis. XD un kas tev prātā, slimīgo meitēn? zīmēt šitās kawaigās cutie girls. KURAS PIELŪDZ SĀTANU!!!nu gan tev idejiņas baigajai čiksei antikrustu uzmaukusi uz kakla! XDDtā šķībā poza man pat patīk, jo tad viņa neizskatās tik ļoti stīva, nu proporcijas gan ir galīgā pakaļā, bet seja ir tāda mīlīga. :3 varēji jau pacensties un kaut nedaudz paēnot. piestrādāt rūpīgāk vajadzēja arī pie burbuļiem un matiem, un tā ķēma. :3 PS šoreizes nejiešu gulēt!!!XD nu, patiņ, (XD) kad tad brauksi ciemos? :3 a man bija pie ledusskapjair magnēts kurā ir smaidīgs apelsīns, kurš spēlē tenisu! (HĀ manējo nepārspēt nevienam! XD) PSS tā jūsu baigā diskusija šo topiku ir pārvērtusi par spamu jūru! XD XD XD bet kopskatā tavi darbi tīri tā neko, vairāk piestrādā un būs ok. ^^ -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
a man bija pie ledusskapjair magnēts kurā ir smaidīgs apelsīns, kurš spēlē tenisu! (HĀ manējo nepārspēt nevienam! XD) Nē, manu magnētiņu nepārspēt nevienam, man bij kkāds smaidošs baklažāns, kurš arī spēlē tenisu! ![]() P.S. Jā, jā stāsti vien tālāk, ka tu neiesi gulēt, man gan liekās, ka būs kā parasti. Shatako:"Es bišķiņ pagulēš, bet jūs mani pēc pusstundas pamodiniet!" *paņem segu un apguļas uz grīdas* Pēc pusstundas. Patachan:"Eu, eu celies jau pagāja pusstunda!" Shatako:"Ahammajaja!!!" *guļ tālāk* Sushi:"Ak kā parasti viņa necelsies!" Un tā tu noguli visu naksniņu uz grīdas ar segu xD This post has been edited by Patachan: Jul 15 2008, 16:39 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:21 |