![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es ar izdomāju uztaisīt savu galeriju.
un tātad 1) es zīmēju kā māku 2)zīmēju ļoti reti 3)es esmu slinka, tāpēc zīmējumus nemēdzu krāsot un ēnot ![]() lūk viens zīmējums: ![]() This post has been edited by Patachan: Aug 9 2008, 10:58 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
ajaa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-July 08 From: Baesementz ![]() |
Cowkiller is a pretty cool guy, eh criticizes and doesn't afraid of anything.
This post has been edited by ajaa: Jul 17 2008, 03:57 -------------------- ![]() RAAAAAWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!11!1111oneoneone |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ajaa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 17-July 08 From: Baesementz ![]() |
Cowkiller is a pretty cool guy, eh criticizes and doesn't afraid of anything. Beidz, lūdzu, dieva dēļ, tava gramatika ir pilnīgā pakaļā. Valodām arī ir jūtas! ;_; Lol wtf, tas guro darbs. Bet kā jau uz artpad. lololol, tas ir viens no 4chan tard'u izgudrojumiem http://encyclopediadramatica.com/Pretty_cool_guy -------------------- ![]() RAAAAAWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!11!1111oneoneone |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:26 |