![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
jurc |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nu man ar anime ir kaa ar narkotikām! Velku ar vien jaunus gabalus un nezinu vai apstašos! Es labāk noskatos kādu labu anime gabalu, nevis kautkur eju un piedzeros kā lops! Cerams ka neesmu veinīgais!
-------------------- |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Narkotika ir VISS. Taa ir rutiina kuru zaudeejoot mees taa trukumu realizeejam ar smagaam sekaam. un Logjiski ja mees nenoskatoties nedeeeljas laikaa vismaz 1 ep pofig ko, tas var buut bezgaliigi skatiitasi 5 reklmaas klipinjsh, saakam izjust ieksheeju nemieru un muuusu domas nemitiigi aizvien vairaak un vairaak graabstaas ap anime. Neshaubiigi tas ir kvalificeejasm kaa atkariiba kura nebuutu veelama aarsteet
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Oct 26 2004, 12:41) Shitais man patika vislabaak! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:20 |