![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Visnotalj interesanti, ka tikai divi cilveeki sarunaajas un liek iekshaa bildes Sheit bet daudzi citi tik kautriigi paskataas un neko nesaka...
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
MMM redzi nav vis tik viegli izdariit kaa to gribeetos. Un apgaazt es gribu tapeec ka esmu ateists un paanalizeejot, siikaak esmu daudzreiz nonaacis pie secinaajuma ka "dveeselju" teorija ko mums piedaavaa bazniica ir aplama un nepieraadaama, vismaz muusdienaas. Un es ja ne gluzhi gribeetu apgaazt tad vismaz to interpreteet jau daudz zinaatniskaak un preciizi izkaulkuleejot, nevis graabstiities, balstoties uz pienjeemu, kursh ir zidomaats no "zila gaisa" - taadaa pashaa garaa kaa bazniica izdomaaja savus nolikumus es varu izdomaat savas biibeles. Starpiiba buus tikkai taada ka ja es gudroshu tad pacentiishso arii logjiski sasaistiit to ko es raxtu, atshkiriibaa no mums zinaamaas origjinaalaas "vecaas deriibas" kura ir lieliski iztirzaata graamataa "jautraa biible" un arii "jautro evangjeeliju" iesaku izlasiit.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:03 |