![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es ar izdomāju uztaisīt savu galeriju.
un tātad 1) es zīmēju kā māku 2)zīmēju ļoti reti 3)es esmu slinka, tāpēc zīmējumus nemēdzu krāsot un ēnot ![]() lūk viens zīmējums: ![]() This post has been edited by Patachan: Aug 9 2008, 10:58 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Un kurš tiek vainots Alises slimībā? >:D
Njam, Fushchi, man labāk patīk teorija par kastēm, nevis lodēm. XD Uun, nē, šī Alise nav maza meitene, tas ir fanarts American McGee's Alisei, kura vairs nav maza meitene. Drīzāk gan nozīmēta, ne fanarts, vai ne, Patrīc? Anyway, pastrādājusi esi normāli, tagad a nu, ka zīmē no galvas! >:O -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Un kurš tiek vainots Alises slimībā? >:D Uun, nē, šī Alise nav maza meitene, tas ir fanarts American McGee's Alisei, kura vairs nav maza meitene. Drīzāk gan nozīmēta, ne fanarts, vai ne, Patrīc? Hmm, tu esi vainīga! >:D aha un tā vairs nav nekāda maza meitenīte! Jā, un nāksies vien atzīt, to, ka šamā meiča ir nozīmēta, pietam, datōriskā versija un viņai tie nolādētie pleci tur tādi bija! P.S. šito zīmējumu es te ievietoju,lai jums nebūtu garlaicīgi anyway...paldies FuschichO par kritiku! ^^ ā jā un nākamreiz centīšos zīmēt cilvēku nevis briesmoni! ...bet darbs leikas paviršs... Kā jau es teicu tas ir veiklais alises darbiņš, so... viņš nevar būt kārtīgs šķiet, ka nākamreiz nelikšu darbus,lai tikai jums būtu interesanti, te laikam visiem vajag kārtīgi izstrādātus ar pareizām proporcijām zīmētus darbus. ![]() This post has been edited by Patachan: Jul 22 2008, 14:30 -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:26 |